Sunday, March 21, 2010

geram tahap tenggiling

Contengan Cik Mussalmah pada 8:14 PM
Saya rasa : 
0 bagi komen
salam.. hai kawan-kawan.. huh.. minggu lepas aku gi main boling ngan member-member opis aku.. hmm.. maen kat Melaka International Bowling Centre (MIBC).. huhuhu.. international tuhh.. ekekeke...

ni aku nk story pasal kebengangan aku yang x bley dibendung-bendung lagi pada hari tersebut..

al-kisahh.. aku bukan bengang pasal jatuhan pin aku pada hari tersebut.. tp aku bengang giler ngan org yang duk sebelah lane kitorg tuh.. aduhhh.. mulut mcm longka**... da la buat bising2... menjerit mcm pontianak tersepit kain..


ahlemak aiii... mule-mule aku nak saund nasihat la.. bajet ayat die camni, penuh dengan kesopanan :

kak.. abang yang dihormati, leh tak kawal sedikit suara. saya perlukan fokus untuk mendapatkan strike.. terima kaseh ya atas kerjasama akak ngan abg ye...

namun, semakin lame, suare mereka macam speaker rumah org kawen.. aduhhh... aku trus naik hangen.. suare diorang tu buat aku tak leh fokus la.. terjejas prestasi cemerlang aku.. eee... geram aku!!!! aku geram sampai aku g pukul stand monitor [err.. xtau name die ape] kat situ... nak diikutkan hati, nak je aku penyepak diorang sekor-sekor!!! anak unta sungguh!!!!

ini gambar ketua kepada pontianak-pontianak tersebut.. sudah tentunya jantina perempuan.. ehehehe.. Da Queen.. dok menjerit sesuka hati.. cube kalo ade foreigner tengok, ape kate mereka.. da la pkai tudung.. aduhh.. malu aku...


aku bukannye ape.. tak salah kalo kite nk bergembira, tapi adab dan kesopanan kene la jaga.. Lu pikirla sendiri BEB!!!!


 

♥ aku gadis gebu ♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review