Sunday, July 4, 2010

KL Hop ON Hop OFF

Contengan Cik Mussalmah pada 7:00 AM
Saya rasa : 
MOOD BERCUTI kembali!

dah lame sebenarnye aku nak uplod gambau cuti-cuti malaysia ni. 29 Mei lepas, aku turun KL, saje datang melawat Cik Norhafizah Ali di kepong.

hmm... memang tak plan pon nak naik KL Hop On Hop Off neh. tapi, bile difikir-fikirkan balik, sepanjang aku dok belajau kat Universiti Putra Malaysia, tak pernah lagi aku pusing-pusing kat Kay ELL neh. Setakat gi Mid Valley dan Mines jek. wahahaha..

Bayangkan aku punye JAKUN nye mase naek bas neh. adeh. wahahaa.. die punye pit stop pon ok gak. sume tempat-tempat menarik kat Kay ELL ni. rupenye manyak tempat yang menarik di Kay ELL ni.. ok! cek it aut gambar-gambar aku snap sepanjang trip aku ni.



.Brosure KL Hop ON Hop OFF.




.Tiket Bas : ni mase promotional.




tunggu bas. snap gambar dulu!




Bas tak sampai lagik. adehh.. snap lagi la!



wahhh.. ade telinge lalat seh! aku JAKUN!




dalam bas. penat gak. baru 1 destinasi.


di bawah ni, sume gambar cik fiza. saya suke jadi fotografer cik fiza! ehehehe..












kaki cik fiza melecet sebab berjalan jauh. sian.




ini je gambar saya! klikk.. klikk!!!



wahh.. kalo korang ade mase, naek la bas ni. KL Hop ON Hop OFF tu maksudnye korang leh naek sesuka hati je bas ni sepanjang hari tersebut. bas-bas ni akan berhenti kat banyak tempat-tempat yang menarik. sebagai contoh :

  • Tugu Negara
  • KL Tower
  • KL Sentral
  • Petronas Twin Tower
  • Sogo
  • Taman Burung
  • Muzium Negara
  • Planetarium Negara
  • Masjid Negara
dan manyak lagi lah negara~~

lalalala..

kesimpulannya, daripada 24 pit stop ni, kami hanya berjaya bertahan untuk berhenti di 5 buah pit stop. ahahaha.. penat gile lah. adehh..
pergi pakai KASUT, balik pakai SELIPER.
ahahaha...


1 bagi komen on "KL Hop ON Hop OFF"

Nafieza on January 24, 2012 at 4:33 PM said...

awak...jom kita naik KL Hop On Hop Off ni lagi nak...rindu la kat awak :D

Post a Comment

 

♥ aku gadis gebu ♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review