Friday, October 29, 2010

bila kali terakhir fall in LUV??

Contengan Cik Mussalmah pada 1:14 AM
Saya rasa : 
0 bagi komen

Fall in LUV??

dua hari lepas tinguk muvie LIFE AS WE KNOW IT..

Dr. Sam tu memang swit..

*heart melting*

ahahaha..


Saye ni memang mudah Fall in LUV,

tapi

bertepuk sebelah tangan takkan berbunyi kan?


walau takkan berbunyi pon

saye still rase

bersyukur kerana mempunyai perasaan itu!! really enjoy it!


[Kaunter Pertanyaan Di sini]

Thursday, October 28, 2010

yaTidak?

Contengan Cik Mussalmah pada 1:01 AM
Saya rasa : 
0 bagi komen


katakan aje TIDAK!

nanti dia akan kata YA!


nice quote rite??

Wednesday, October 27, 2010

kenapa pagi ni x hujan?

Contengan Cik Mussalmah pada 6:44 PM
Saya rasa : 
0 bagi komen

eh, tempat kamu tak hujan ke? mungkin kamu ada di gurun sekarang~ =P

Ask me anything

Monday, October 25, 2010

bintang bercahaya sepoloh!!

Contengan Cik Mussalmah pada 3:27 AM
Saya rasa : 
0 bagi komen
Today : 25.10.10

adehh.. lame tol beta tak hapdet blog comel beta neh..
[ceh.. gune kata nama dolu2 lak.. ahh!! biarlah.. ahaha..]
sebenarnye beta agak kemalasan nak hapdet blog neh sebab beta tak tahu nak conteng hape..

baidewei,
beta sekarang sudah pindah istana hinggap.
maksudnye beta telah mengambil keputusan untuk hinggap di istana bonda beta.
sebelum ni, beta hinggap di istana kekanda beta.
Kesimpulannya sekarang, beta berulang-alik dari melaka-masjid tanah setiap hari.
uhuhuhu..
kos untuk minyak unta beta WHY 695 pon akan naik lah!
*sigh*


tapi tak apalah!
sekurang-kurangnya beta buleh menjaga bonda beta.
kekanda sulung beta kan baru sahaja "married"..
Tahniah Kak Noor dan Abang Salim!

adeh.. penat lak berbeta-beta nih..
[memang takde tokoh nak jadi princess!!]..


aku malas dah nak taip.. bawah ni aku apload gambau ape yang aku nak cite sebenarnye..



silalah kaji dan stadi lukisan aku ni eh!

Ape yang tak best :
  • bilik kecik
  • bilik paling belakang. rasa takut bile tido malam-malam
  • bilik bocor bile hujan. T.T
  • Bau tak best [baru je beli parfium Glade untuk harumkan bilik baru aku tu]

Ape yang BEST :

  • dapat duk dengan mak
  • dapat makan masakan mak tiap-tiap hari
  • dapat spend masa dengan mak
  • dapat dengar suara mak tiap-tiap hari
  • dapat manje-manje dengan mak
  • dapat dengar leteran mak tiap-tiap hari [ bangun tido lambat.. ahaha]
  • dapat bawak mak jenjalan
  • dapat makan breakfast, lunch, tea break, dinner and supper dengan mak!
  • SEMUANYA demi MAK!!!


tak kisah lah bilik tu bocor ke, sempit ke, paling belakang ke...
ASALKAN dapat duduk serumah dengan MAK!

Sayang MAK sangat!!!

Jangan jeles ye..

(^_^)

Mak is everything for ME!!!


*macam tak kene je kan tajuk blog ni dengan contengan aku ni??"
lantak lah!
ahahaha..

Tuesday, October 5, 2010

Antara Barbie Doll dan Teddy Bear

Contengan Cik Mussalmah pada 7:29 PM
Saya rasa : 
2 bagi komen

pempuan ni ada DUA

satu - macam BARBIE DOLL

satu lagi macam TEDDY BEAR


semua org nak yg kurus cantik macam BARBIE DOLL

tapi

.................


secantik-cantik BARBIE DOLL pon

bile pelok TAK BEST...



kadang-kadang

yang

g.E.m.U.K c.0.M.e.L

macam TEDDY BEAR tu jugak

yang sedap dipelok..

[pada yang berbentuk badan macam teddy bear {saya pon termasuk dalam kategori ini}, jangan rasa rendah diri. kita pun ada kelebihan!!!

Yang penting
hati musti BAEK dan HAPPY

 

♥ aku gadis gebu ♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review