Thursday, November 4, 2010

Misteri nye!

Contengan Cik Mussalmah pada 7:04 AM
Saya rasa : 
2 bagi komen


Siapa dia agaknya ye?

Dia memang MISTERI lah!!!

Dah lama kawan dengan dia

TAPI

Kompiuslah!!!

hmm.. ape ape pon

thanks for being my new friend!







nak sangat kenal awk dengan lebih rapat

ceewahh..

ahahaha...



Berkawan biar berjuta kan?

(^.^)

Tuesday, November 2, 2010

Mood Bilik Tido Baru!

Contengan Cik Mussalmah pada 4:19 AM
Saya rasa : 
4 bagi komen

Yeay!

Sabtu lepas aku telah kemas dan mendekoret bilik comel baru ku
yelah!
nak tido best punye pasal!
barang-barang kakak aku dah clear dah
aku transfer sane sini
ahahaha

perasan tak?
katil aku nampak tinggi kan?
tu sebabnye
tilam katil aku tu tiga layer
tu lah sebab tinggi
dan
LEBIH EMPUK!
wahahaha



nampak tu?
wall-sticker yang aku beli khas untuk
bilik kesayangan aku ni

walaupun bilik ni kecik
tapi still aku sayang!

yelah!
bilik bujang!
comel kan wall-stiker tu

(^_^)



cadar ni aku rembat mak aku punye
ahahaha

nak beli cadar
tak mampu lah!
kebas rumah punye je la
kan senang..

corak cadar pon comel
bunge-bunge pepel

i like!!



Tapi...

Cube tinguk sarung bantal
tak same kan?

aku saje je nak wat kelainan
tu yang pakai sarung bantal lain
nampak beza siket

yang penting bantal bucuk aku ade!
tuu..
yang warne merun tu!
comel kan?
macam tuan die gak!
ahahaha..


[sebenarnye aku tak jumpe sarung bantal cadar ni]
diam-diam sudah

(^.^)


so, kesimpulannye
aku sayang benor dengan bilik aku ni!
simpel je

tak perlu bajet yang tinggi untuk hias bilik
gunakan ape yang ade je

tak perlu bilik yang besar
asalkan...

BILIK itu

BERSIH dan KEMAS!

kan?


 

♥ aku gadis gebu ♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review