Monday, January 23, 2012

Siapa Lagi POWER?

Contengan Cik Mussalmah pada 7:28 AM
Saya rasa : 
MYSPACE : Kami musuh anda wahai Facebook !
TWITTER : Takpe Facebook, aku back-up kau.
GOOGLE : DIAMMM!! Aku ada semuanya.
MOZILA : Eh, tanpa aku, korang tidak boleh diakses.
IE : Wei Mozilla, sendrik mau ingat ha . . gua kan ada!
MOZILA : Lu pehal? Kacau line orang jer!
IE : Lu dulu la mamat, mengaku lu sorang jer boleh akses pada diaorang tadi!!
INTERNET : Sudah! jangan gaduh-gaduh! Kalau aku takde, korang lagi la takde!
FACEBOOK : Hmmm , akulah yang paling ramai di kunjungi. Jadi gua yang terbaekkkkk!!!
YAHOO : Facebook, jangan riak. Kalau aku takde, mana boleh buat email!
GOOGLE : Yahoo, Gua kan boleh buat email gak!
MAXIS, CELCOM, TMNET : (serentak) Ehem! Lu org ingat kami ni kayu?
TNB : Diamlah korang, nanti aku matikan elektrik, baru korang tau siapa paling power!



0 bagi komen on "Siapa Lagi POWER?"

Post a Comment

 

♥ aku gadis gebu ♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review