Friday, January 13, 2012

Masih belum terlambat kot!

Contengan Cik Mussalmah pada 11:12 PM
Saya rasa : 


Eh, dah masuk tahun 2012? Cepatnye masa berlalu.


SELAMAT MENYAMBUT TAHUN BARU 2012!


Hari ni 14 Januari 2012. Dah 2 minggu kita melangkah ke tahun baru. Aku? Ntah ape mimpi malam tadi sampai terbuka hati ni nak jenguk blog comel nih! Hadeh. Nampaknye sungguh berSAWANG blog nih! Yelah, tahun lepas hanya buat DUA ENTRI je, itu pon yang paling last adelah pada bulan MAC! Apakah?



Hadeh. Tokleh jadik nih.

Oleh itu, dengan ini, aku berazam untuk KEMBALI BERBLOGGING! Sebab ape?
1. Fesbuk dah tak heppening. MEMBOSANKAN.
2. Layan Twitter? Oppss. Aku bukan artis. Haha.
3. Kat sini boleh post STATUS panjang-panjang. Biyor lah nampak cam syok sendiri, takde orang bace. Janji leh puaskan hati. Keh3.





Hmm.. untuk kembali berblog neh, TEMPLATE BLOG pon kene baru! Haha.


Template lame



Nak cari template baru lah! Bye!

Jumpe di entri akan datang!



Spread !




0 bagi komen on "Masih belum terlambat kot!"

Post a Comment

 

♥ aku gadis gebu ♥ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review